9 december 2016

Moderator worden

Moderator:

De moderator heeft de taak om, vaak erotische, berichten te versturen naar mensen die zich hier expliciet voor hebben opgegeven. Soms kan het een normaal gesprek zijn, soms is het een zeer erotisch gesprek.

Een moderator is altijd vriendelijk naar de klant, maar voelt ook aan wanneer de klant een beetje verbaal stoeien wel op prijs stelt. Ten allen tijden zijn we netjes naar zowel de klant als naar onszelf toe. M.a.w bepaalde dingen zijn uit den boze van zowel de operator als de klant uit. Denk hierbij aan minderjarige fantasie├źn, racisme en andere bij wet verboden onderwerpen.

De verdiensten

Wat een moderator verdient hangt een beetje af van de chat waar op het moment plek is. Omdat wij zelf de software hebben laten ontwikkelen wordt deze verhuurd aan meerdere platform exploitanten die elk weer rentals (chatowners) voor zich hebben werken. Zo kan het zijn dat er plek is in een zeer drukke centrale van een platform of dat een rental die zelf zijn of haar berichten verwerkt op zoek is naar ene moderator. Hoe dan ook er is altijd wel ergens plek waar je met plezier vele berichten kunt afhandelen.

Wat betreft de verdiensten kun je vaak rekenen op een bedrag tussen de 15 en 20 cent per bericht, afhankelijk van de exploitant of rental die plek heeft.