9 mei 2019

Platform huren

Het is mogelijk om een compleet platform te huren bij ons. Je hebt dan de beschikking over de nieuwste software met vele opties die nuttig zijn in deze branche.

Een compleet platform huren houdt in dat je zelf een chat kunt draaien, maar ook chats kunt verhuren aan anderen. Verder heb je de beschikking over een centrale waar je tegen betaling berichten verwerkt die de onderliggende chats aanleveren.

Een voorbeeld is dat je een chat verhuurt aan een rental voor een maandelijks bedrag en een bepaald percentage van de omzet. In het dashboard van het platform kun je instellen wat je aan maandelijkse huur rekent en wat voor percentage je van de omzet rekent. Ook kun je instellen of je wel of geen BTW uitbetaald aan de huurder. Handig wanneer je te maken hebt met rentals die niet bij de kamer van koophandel zijn ingeschreven.

In het dashboard is een compleet factuur systeem ingebouwd dat automatisch de BTW berekent en facturen opmaakt die in PDF formaat verstuurd kunnen worden aan de rentals, moderators en promotors. Jij, maar ook de huurders, kunnen een eigen logo op het factuur plaatsen.

De rentals kunnen kiezen om zelf de berichten te verwerken en hebben ook een eigen deel van het dashboard ter beschikking. Willen de rentals echter hun berichten laten verwerken door jouw moderators in de centrale dan kan dat met één klik op de knop omgezet worden. Zelf kun je in het dashboard instellen wat je de rentals per bericht in rekening brengt.

Het hele platform draait op een dedicated server met eigen IP adressen. Je kunt er meerdere domeinen aan toevoegen die je weer aan de rentals verhuurd. Wij garanderen een uptime van 99,9% en er is een helpdesk aanwezig van 08:00 tot 18:00.

Wil je aan een compleet platform beginnen adviseren wij wel dat je met meer dan voldoende profielen start en ervaring hebt met online chats.

Voor meer informatie over en platform huren kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.